Services

Vores professionelle IT konsulenter kan supplere eller lede ethvert it-projekt af enhver størrelse og kompleksitet. Vi er klar til at hjælpe vores kunder med at vurdere kravene til deres projekter, både med hensyn til omfang og ressourcer. Vores forståelse for forretning, teknologi og mennesker gør det muligt for os at hjælpe vores kunder med at kortlægge forretningsbehov til leverancer, før vi hjælper med at sammensætte det rette team til den rigtige pris. At levere til tiden og den bedst mulige tekniske løsning er det, vi gør.

Et helt projektteam

Med et komplet Collective Minds-projektteam sikrer vi, at projektet har momentum fra starten, simpelthen fordi vores interne IT konsulenter arbejder godt sammen og kender hinandens svagheder og styrker.

En del af projektgruppen

Hvis vores kunder har en del af det nødvendige projektteam, kan vi udfylde hullerne og stadig levere de store fordele ved at have dygtige IT konsulenter, som arbejder godt sammen, og som leverer værdi til projektet med det samme.

Enkeltstående ressourcer

Hvis vores kunder kører mindre projekter, og kun har brug for enkelte projektressourcer, eller blot har brug for specialiserede færdigheder, finder vi den rette ressource, enten internt eller fra vores store netværk af samarbejdspartnere og freelancers. 

Eksempler på ressourcer

Ved at kombinere vores interne IT konsulenter med vores netværk af gennemprøvede freelancere arbejder vi hårdt for at levere det rette team, eller person, uanset hvilke færdigheder vores kunder har brug for. Tag kontakt til os, så vi kan få en snak om dine konkrete behov og krav.   

pexels-christina-morillo-1181271
Arkitekter

Systemarkitekter

Løsningsarkitekter

Enterprise arkitekter

pexels-kevin-ku-577585
Facilitation

Projektledere

Scrum masters

Dev leads

Test leads

UX

IT Konsulenter
Udviklere

Junior, mid-level, senior

Alle større udviklingssprog

Velbevandret i de fleste større metodologier

UI/FE, BE