IT Konsulenter projekt team

“Hvis mennesker elsker at gå på arbejde, yder de også deres bedste“

Collective Minds er vores ansatte. Derfor er en af vores hjørnesten og største fokus, at vores ansatte trives. Vi sætter stor ære i at fremme en alsidig, ærlig og spændende kultur, hvor alle høres, inkluderes og involveres i udviklingen heraf. 

At finde de rette motiverede IT konsulenter til vores kunders projekter er vores anden hjørnesten og et mål, vi konstant arbejder på at forbedre. I kraft af vores stærke kultur, personlige og professionelle udviklingsprogrammer og stærke, integrerede teams er ingen opgaver for store, og vores kunders målsætninger er indenfor rækkevidde. 

Hvem er Collective Minds?

Vi vil være Danmarks bedste arbejdsplads, således at vi kan levere Danmarks bedste IT konsulenter og teams.

Collective Minds er stiftet for at gøre op med flere grundlæggende problematikker i IT-sektoren. Stress og ubalance mellem arbejdsliv og fritid er mere almindeligt end ikke, hvilket har enorme omkostninger for tusindvis af mennesker hver dag. Vores mål er at skabe et inkluderende, åbent, ærligt og positivt miljø, hvor personlig udvikling går hånd i hånd med anerkendelse, belønning og et stærkt sammenhold. Ved at anerkende og belønne vores medarbejdere, ved vi, at vores kunder får den absolut bedste service. Vores stærke kultur sikrer, at vores teams arbejder optimalt sammen, hvilket betyder, at et team fra Collective Minds er i stand til at levere værdi til vores kunders projekter med det samme.

Vores 15+ års erfaring med store IT projekter gør os i stand til at vurdere omfang, kompleksitet og resursekrav. Desværre ses det ofte, at IT resurser, især IT konsulenter, udvælges uden nødvendige kendskab til projekter og kompetencer- og af og til udelukkende ud fra leverandørens økonomiske perspektiv. Hos Collective Minds er vores eneste fokus de rette resurser til den rette pris for kunden, således at projektet leveres rettidigt og på budget. Sammensætning af teamet foretages af eksperter med indgående kendskab til typen af projekter, og valgte teknologier, for at sikre, at vores kunders behov opfyldes til punkt og prikke.

Om stifterne

Mennesker, teknologi, samarbejde

Daniel Suárez-Bárcena Christensen

Motiveret af menneskelige og tekniske udfordringer trives jeg i rummet mellem de to drevet af en konstant søgen efter at forbedre, hvordan vi arbejder sammen og forstår hinanden. Drevet af nysgerrighed startede mit IT-eventyr for over 20 år siden. Det blev hurtigt klart for mig, at udfordringerne på projekterne lå i, hvad vi betegner som ”basale færdigheder” som kommunikation, formidling, samarbejde og i mindre grad de tekniske løsninger. Igennem årene har jeg udviklet et stærkt fokus på, og en god forståelse af, hvordan man kvantificerer de enkelte projekters natur, kompleksitet og krav, således at de rette resurser kan udvælges i alle projektets lag og faser. Samarbejdet omkring mål og teknologi er en definerende faktor for ethvert projekt samt noget af det mest komplekse at lykkes med. Min kærlighed til det menneskelige og min gode forståelse af de tekniske komponenter af de fleste IT projekter gør, at jeg netop er i stand til at sætte det rette hold, og hvorfor jeg elsker mit job som bindeled mellem projekt, mennesker og teknologi.

Sammy Kargaard Elal

Jeg vidste tidligt, at jeg skulle vælge en karriere, indenfor IT. Min fascination af IT verdenen ligger i de uendelige kreative muligheder, som ens egen færdigheder giver en og åbner op for.
Dét at kunne sætte sig ned og skabe sit eget program ud fra en idé er helt unikt og fantastisk.

I løbet af min rejse har jeg arbejdet med alle typer mennesker og projekter. Jeg har berørt mange typer teknologier og platforme. Dette giver mig et solidt fundament og et godt indblik i IT-branchen, som jeg kan trække på og bruge til at skabe et godt og frugtbart samarbejde med vores kunder.

Sammy Kargaard Elal