Kollega Kapital

Din viden, dit værd

Kollega Kapital anerkender og belønner dit initiativ.

Informér os om nye projekter og ledige stillinger, og profitér for hver succesfuld formidling vi opnår sammen.

Omdan din indsigt til indtægt

Som konsulent møder du løbende skjulte muligheder – fra nyopstartede projekter til uopdagede jobåbninger, der kræver talentfulde kandidater. Din evne til at identificere disse muligheder inden de bliver allment kendte gør dig uvurderlig.

Kollega Kapital værdsætter din unikke indsigt. Ved at dele disse tidlige informationer med os, spiller du en central rolle i at forbinde virksomheder med top-talenter. For hver vellykket match, sørger vi for, at din indsats anerkendes og belønnes.

Smilende kvinde

Dine fordele

Opnå kontinuerlig indtjening, og øg din livskvalitet, for hvert lead, og projektforlængelse, du formidler. Kollega Kapital belønner din indsats – intet loft, kun muligheder.

Dine fordele

Opnå kontinuerlig indtjening for hvert lead og projektforlængelse du formidler. Kollega Kapital belønner din indsats – intet loft, kun muligheder.

Fast månedlig indkomst

Ved eksempelvis 2 konsulenter placeret igennem dine leads, vil du have en fast månedlig indkomst på 29.000 DKK, så længe kontrakterne løber - også efter eventuelle forlængelser.

Ubegrænset indtjenings-potentiale

Der er ingen øvre grænse på Kollega Kapital. Skulle du levere over 10 leads, som bliver til kontrakter, får du over 150.000 DKK om månenden.

Mere frihed til dig og dine

Med en fast månedlig indkomst, er du fri til at rejse, og holde fri, som det passer dig. Din tid, og frihed, er vigtig. Øg din livskvalitet med Kollega Kapital.

Gør din viden til værdi med Collective Minds.

Tilmeld dig for at høre mere.

Vil du vide mere?

Sådan fungerer Det

Det er enkelt at komme i gang. Del et lead med os, og vi tager os af resten. Vi matcher leadet med den rette konsulent, håndterer alle forhandlinger og sikrer en god onboarding. Lad os klare arbejdet, mens du nyder godt af indtjeningen – uden ekstra indsats fra din side.

Fair split, fælles fortjeneste

Vi tror på retfærdig deling – for hver konsulent, der starter på et projekt gennem dit lead, deler vi indtægterne 50/50 med dig. Dette betyder, at du kontinuerligt tjener penge for hver time konsulenten arbejder, hvilket skaber en stabil og passiv indkomststrøm for dig.

Tilmeld dig i dag

Kollega Kapital

Din viden, dit værd.

Hvem er Collective Minds?

Collective Minds ejes af erfarne konsulenter, og ildsjæle, der ønsker at hjælpe vores kollegaer med at finde nye arbejdsopgaver, fremme både personlig og professionel vækst gennem netværk og samarbejde, samt sikre en fair deling af indkomst for vores samarbejdspartnere.

Vi vil revolutionere konsulentbranchen ved at sætte samarbejde og fællesskab i centrum – kollegaer der hjælper kollegaer.

Sammy 3
Sammy Elal Kargaard

Co-owner

Senior Technology Specialist

Daniel Suárez-Bárcena Christensen

Co-OWNER

Senior Project Specialist

Alexander Andresen

Co-owner

Senior Sourcing Specialist