Styrk dit netværk og tjen belønninger med Collective Minds

Hos Collective Minds tror vi kraften i forbindelser. Hvad enten det handler om at finde vores næste kollega eller sikre vores næste projekt, værdsætter vi dine henvisninger og ønsker at belønne dig for dem. Vi introducerer hermed vores dobbelte henvisningsprogram, designet til at anerkende det utrolige talent og muligheder inden for vores netværk. 

Hjælp os med at finde vores næste kollega

Vi er altid udkig efter nye kollegaer og medlemmer af Collective Minds teamet. Vi søger talenter inden for et væld af specialiseringer og med forskellige erfaringer. Fra branchens nye stjerner til erfarne veteraner, vi modtager gerne henvisninger fra vores netværk. For hvert succesfuldt lead, der fører til en ansættelse, belønner vi dig med en betydelig bonus. 

Hjælp os med at finde vores næste projekt

Vi er altid udkig efter nye projekter og muligheder for vores konsulenter hos Collective Minds. Vi søger projekter inden for et væld af specialiseringer og forskellige kompleksitetsniveauer. Hvad enten det er et lille opstartprojekt eller en stor etableret virksomhed, modtager vi gerne henvisninger fra vores netværk. For hvert succesfuldt lead, der fører til et nyt projekt, belønner vi dig med en betydelig bonus.