Freelancer hos Collective Minds

Vi søger dygtige freelancere, der kan hjælpe os med at levere innovative kvalitetsprodukter og tjenester til vores kunder, samtidig med at vi opretholder vores fokus på samarbejde og ansvarlighed.

Hvis du deler vores værdier og mission, og er interesseret i at være en del af vores team, så vil vi gerne høre fra dig. Du kan uploade dit CV ved at følge nedenstående link, så vi kan lære mere om dine færdigheder og erfaringer.

Du kan læse mere om hvordan det er at være freelancer hos Collective Minds og hvilke fordele det giver på denne side.

Vi ser frem til at modtage dit CV og få muligheden for at arbejde sammen!

Fordele som freelancer
  • Fokus på arbejdsglæde og velvære

  • Fleksibilitet og frihed

  • Karriereplanløgning

  • Events og teambuilding

Bliv freelancer hos Collective Minds i dag

Bliv kandidat og modtag relevante jobmuligheder så snart de opstår

Hvordan er at være freelancer hos Collective Minds?

Hvordan sammensættes projektteams?

Som freelancer hos Collective Minds vil du have muligheden for at deltage i en bred vifte af IT-projekter, store som små. Du vil enten arbejde som en del af et projektteam fra Collective Minds eller individuelt, alt efter projektets behov og omfang.

Vores prioriteter vil altid være at sammensætte projektteams bestående af både fastansatte konsulenter og freelancere fra Collective Minds. På den måde sikrer vi optimal erfaringsudveksling og vidensdeling, og leverer maksimal værdi for vores kunder. 

 

Hvad tilbydes vores freelancere?

Hos Collective Minds er vi bevidste om, at freelancere sætter pris på en konkurrencedygtig og attraktiv belønningspakke. Derfor har vi sammensat en unik pakke, som inkluderer adskillige elementer, som vi er merget stolte af.

Med fokus på uddannelse, networking og fritid, søger vi hele tiden at udvide vores tilbud til vores freelancere. Vores uddannelsesprogram og karriereplanlægning giver dig mulighed for vokse som professionel, og i den sidste ende realisere dine karrieremål.

Med stort fokus på det sociale, tilbyder vi vores freelancere et væld af begivenheder, herunder meetups, konferencer, workshops og mere afslappede sociale begivenheder – for eksempel vinsmagning, sejlads, golf, m.m..

Hvordan er kontor og faciliteter?

Som freelancer hos Collective Minds vil du stadig have mulighed for at opleve vores inspirerende og kreative kontor, selvom du måske ikke vil være på kontoret så ofte som vores fastansatte konsulenter.

Vi vægter stadig vigtigheden af at skabe et rum, hvor vi kan samles og få det meste ud af vores timer sammen – både freelancere og ansatte. Vi tror på, at dette er afgørende for vores samarbejde, kultur og produktideer, og giver samtidigt mulighed for at have kollegaer, når man arbejder på remote opgaver. Vi har en god frokostordning og altid kolde drikkevarer på køl, så du altid vil føle dig velkommen, når du besøger os på kontoret.

Hvordan er kulturen?

Vi tror på, at åbenhed, inklusion, ærlighed og en personlig tilgang er vigtige værdier i det nære og nærværende samarbejde med vores freelancere.

Vi ønsker at skabe et frit og åbent miljø, hvor alle kan tale om stort og småt, og hvor alle føler sig inkluderet og hørt. Vi tror på, at en personlig tilgang og kendskab til hinanden vil gøre det nemmere at udvikle sig sammen – og i den sidste ende skabe en bedre arbejdsdag.

Vi tror på, at en varieret sammensætning af mennesker ikke kun vil gøre det lettere at tilpasse sig forskellige opgaver og kunder, men også styrke vores kultur og samarbejde. Vi ser frem til at lære dig, dine unikke færdigheder og perspektiver at kende og byde dig velkommen i vores kreative og inkluderende arbejdsmiljø.

Hvad gøres for karrieren?

Som freelancer er det vigtigt at opretholde og udvikle din faglige ekspertise for at kunne levere værdifulde resultater til dine kunder. Hos Collective Minds prioriterer vi at hjælpe vores freelancere med at opbygge deres karriereplaner, og opnå det perfekte skillset til at tackle enhver udfordring.

Vi tror på, at det er afgørende at skræddersy karriereplanen efter den enkelte freelancer, så vi kan hjælpe med at realisere deres professionelle ambitioner, og give mulighed for at arbejde på projekter, der passer til deres unikke færdigheder og erfaringer.

Lad os opnå dine karrieremål sammen.

Hvordan vi arbejder med vores kunder?

Hvordan arbejder vi med vores kunder?

Hos Collective Minds er vores kunders succes essentiel. Vores ansatte og freelancere indgår derfor som en integreret del af kundens projekt, og nogle gange virksomhed, således at vi igennem et tæt samarbejde lykkedes sammen.

Det betyder også, at vi i samarbejde med kunden finder den bedst mulige samarbejdsform for projektet; herunder hvor meget on-site der er behov for.

Nogle kunder har et projekt og et miljø, som tillader en stor del fjernarbejde, hvor andre er delvist, eller helt on-site. Vi er underlagt kundens ønsker, men vil altid forsøge at opnå størst mulige frihed for vores freelancere.

Hvilke opgaver kan jeg forvente?

Hos Collective Minds er arbejdsglæde og tilfredshed blandt vores freelancere vores højeste prioritet. Derfor garanterer vi, at de opgaver, vi tilbyder vores freelancere, er relevante for deres ekspertiseområde og interesser.

Vi mener, at det er vigtigt at tage hensyn til freelancerens karriereplan, og personlige ønsker, når vi matcher dem med passende opgaver. Dette sikrer, at de kan arbejde med formål, trives og opnå faglig udvikling i deres arbejde som freelancere hos Collective Minds. Vi tror på, at tilfredse freelancere vil føre til bedre resultater og stærkere relationer med vores kunder.

Fordele
Hvilke fordele er der ved at være freelancer hos Collective Minds?

Vores relation med vores freelancere er baseret på anderkendelse, inklusion og fællesskab, hvor den gode, positive tone er i føresædet. 

Hos os er du ikke bare endnu en i rækken.

Vi er meget fleksible i vores tilgang til freelancers frihed, og vi stræber efter at skabe et miljø, hvor freelancere har frihed til at tilpasse deres arbejdsplaner og arbejdssted til deres behov. Vi er åbne for at finde løsninger, der fungerer for alle parter og bidrager til freelancers trivsel og produktivitet.

Vi er bevidste om, at stress er en udbredt problematik blandt freelancere i IT-sektoren, og derfor gør vi alt hvad vi kan for at begrænse stressfaktorer i vores samarbejde. Hos Collective Minds opfordrer vi vores freelancere til at prioritere deres fritid med familie og venner, og vi foretrækker at undgå overarbejde.

Vi har en proaktiv tilgang til at forebygge stress, og vi har øget fokus på at genkende symptomer og støtte hinanden i at tackle stressfaktorer. Hos Collective Minds tror vi på, at det er vigtigt at have en sund work-life balance for at undgå stress og fremme trivsel og produktivitet.

Hos Collective Minds er vi engagerede i at sikre, at vores freelance konsulenter får en retfærdig timepris, der afspejler deres ekspertise og erfaring. Vi fokuserer på at skabe en gennemsigtig og retfærdig prissætningsproces, så vores konsulenter føler sig værdsatte og retmæssigt kompenserede.

Vi arbejder tæt sammen med vores freelancere og kunder ved at vurdere kompetencer, forhandle konkurrencedygtige priser og tilbyde støtte under forhandlingsprocessen. På denne måde opbygger Collective Minds tillidsfulde og støttende relationer mellem freelance konsulenter og kunder.

Vi prioriterer vores freelancers visioner og fremtidige ønsker til deres professionelle liv højt. Vi skræddersyr fremtidige kurser, udviklingsområder og fokuspunkter, så de kan opnå de ønskede kompetencer og opnå størst mulig tilfredsstillelse i deres daglige arbejde.

Vi støtter vores freelancere i at nå deres karrieremål og skabe muligheder for vækst og udfordringer. Vi er stolte af vores evne til at hjælpe vores freelancere med at udvikle deres færdigheder og opnå deres professionelle mål.

Collective Minds er mere end bare et arbejdssted – vi ønsker at være en familie og de bedste kollegaer for vores freelancere. Derfor afholder vi hyppige sociale events, som spænder bredt fra madoplevelser til escape rooms, golf, motion og rejser. Disse events er selvfølgelig styret af freelancernes ønsker, og er normalt blot tilbud og ikke påkrævet.

Kontakt Os

Kunne Collective Minds være din nye samarbejdspartner?

Vi vil elske at høre fra dig!

Hvis vores kultur, spændende kundeprojekter og freelance-pakken lyder som noget for dig, og du er erfaren freelancer, eller overvejer at blive freelancer, så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan uploade dit CV på vores jobportal, eller kontakte os direkte via telefon eller e-mail, for at diskutere mulighederne. Vi ser frem til at høre fra dig!